Emelie Gästbloggar!

Hallå där alla Tove och Amandas söta bloggläsare!
Jag fick förfrågan om att gästblogga här och det tackar man inte nej till, nte för att jag vet vad jag ska skriva men jag heter iaf Emelie Hoppman,är 15 år och bor på en hästgård en bit utanför Eskilstuna. Jag har tre egna D ponnysar  som jag tränar och tävlar hoppning med upp till LB. Ska faktiskt debutera med min ungponny i helgen, hennes första riktiga tävling i sitt liv. Det blir spännande =)

Jag har under hela mitt liv hållt på med hästar, innan jag började rida så red min mamma och stora syster så hästar har alltid funnits i mitt liv även om vi inte alltid har bott på gård. Flyttade faktiskt till våran gård för bara 2 år sen, innan bodde vi i en villa i sthlm och hade hästarna inackoderade i ett stort stall ca 15-20 minuter därifrån.
Kan lova att det är gaalet mycket skönare att ha eget stall. haha , jag gillar att bestämma hur allt ska vara, vilka hagar hästarna ska gå i osv. Hemma är det ju bara jag och min syster som bestämmer.


Måste bara få säga.. Hästar är ju hästar och allting går inte alltid som man vill och ibland tappar man hoppet..
För drygt 2 veckor sen var jag ute och gick med min unghäst och rätt som det var så drog hon gärnet och jag hamnade bakom henne och hon sparkade bakut och träffade mig i ansiktet m. brodd och grejer. spenderade två dagar på sjukhuset med dropp osv. Jag hade tur att jag inte fick en skallskada elr liknande.
Har under loppet av 5 månader, besökt sjukhuset ca 4-5 gånger pga. hästarna. och varje gång nånting händer så tänker jag, nej fan nu slutar jag rida, jag orkar inte.. Men idag sitter jag här och är mer taggad till allting som har med hästarna att göra som aldrig förr.. Man måste ha motgångar för att nå framgångarna. Det stämmer så väl, jag är sååå glad att jag aldrig gav upp. Hästarna är ju faktiskt min livstil.

Jag själv har också en hästblogg, http://meliehoppman.blogg.se/. Där uppdaterar jag flera gånger om dagen om allt möjligt i hästväg. Så kika gärna in där om ni känner för´t.

Tack för att jag fick gästblogga här, vet inte om det vart så bra men hoppas ni blev nöjda! :))
Kram /EmelieHoppman
La Vie (L)Fotografering med Polski(L)
Drama (L)

Kommentarer
Postat av: Sarah Hedengren

sv: tack så jätte mkt! :DD

eran är jätte fin juee (a'

2010-04-06 @ 08:05:52
URL: http://sarahhedengren.blogg.se/
Postat av: Sarah Hedengren

sv: jorå det är väl helt ok! :D

sjrå? (:

2010-04-06 @ 08:09:14
URL: http://sarahhedengren.blogg.se/
Postat av: LEGENDEN

tack :))

2010-04-06 @ 09:12:12
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/
Postat av: elliz och elviz

-idag så blir det träning :D

vad ska du göra?

2010-04-06 @ 09:21:17
URL: http://oriez.blogg.se/
Postat av: Kovacevic

hej! allt bra idag? :)

2010-04-06 @ 10:04:58
URL: http://ellenemina.blogg.se/
Postat av: Petra Jacobsen

mina fina älsklingar! <3

2010-04-06 @ 12:25:52
URL: http://petrajjacobssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0